Een feestelijk onderdeel dit jaar was de huldiging van een aantal leden t.w. Wim Geurink en Dick Wikkerink 50 jaar lid en Wim ter Horst, Jan Bongen, Arnold Rots en Ad Doornink 12 ½ jaar lid van het koor.

12½
Ad Doornink

In het jaar 2011 gingen we stoppen met onze Bloemenzaak en kwam er voor mij een behoorlijke tijd vrij  om dat naar  mijn gevoel zinvol in te vullen. Mijn vader behoorde in 1956 ook bij de oprichters van het ACM en is daar ook vanaf 1956 lid van geweest.
Toen vond ik dat ook al heel mooi. Ik zag ergens een oproep van het koor dat zij een open repetitieavond hadden in begin februari 2011. Ik dacht, och  ik kan wel eens even kijken of dat wat voor mij is. Marco Heusinkveld was toen de dirigent.
Het is trouwens best wel moeilijk aan het begin vooral als je geen
enkele koorervaring hebt. Maar ja daar moet je dan doorheen. In ieder geval ben ik  inmiddels alweer 12½ jaar lid.
En met veel plezier.

12½
Wim ter Horst


Ik bij het Aaltens Christelijk Mannenkoor begonnen tegelijk met Arnold Rots, Jan Bongen en Ad Doornink. Het bevalt me zeer goed.
Ik hoop dat ik nog lang van en met het koor mag genieten.

12½
Jan Bongen

Ik ben nu 12.5 jaar lid van het ACM en ik ga er altijd met veel plezier naar toe. Ik heb er veel beter leren zingen en de contacten vind ik erg fijn.

12½
Arnold Rots

50
Dick Wikkerink

50
Wim Geurink

Aug. 1973 ben ik begonnen bij ACM bij de Baritons. Dit was toen in gebouw Irene  aan de Hoge Straat. 
E  Kuipers was toen dirigent  tot 1978. Toen ging het ACM naar een nieuw gebouw. Dat werd toen ‘De Pol’. In januari 1988 kwam onze nieuwe dirigent Ton de Waal. Deze vroeg me  jaren later of ik niet bij de tweede Tenoren wou gaan staan  en weer jaren ben ik naar de eerste Tenoren gegaan. Tot nu toe.
Of ik nog naar de Bassen ga? Ik denk het niet.

Arnold Rots