Vorige dirigenten

In de afgelopen 50 jaar hebben 9 dirigenten de leiding gehad over het ACM:

 De eerste dirigent was dhr Boelens uit Bredevoort (nov 1956)
Hij werd februari/maart 1957 opgevolgd door dhr Gerard te Winkel uit Winterswijk
Deze gaf het stokje in 1964 over aan dhr A.J. Ardesch uit Aalten.
Dhr Eduard Kuipers uit Ulft dirigeerde het koor van 1972 tot 1987.
Van januari 1988 tot einde voorjaarsseizoen 2004 was Ton de Waal uit Ulft de dirigent van het ACM en vanaf februari 2005 stond Jaap Vonk uit Hengelo (O) voor het koor. 
Als interim-dirigent werd mevr. Valeria Boermistrova ingehuurd voor de periode tussen Ton de Waal en Jaap Vonk. Tot april 2007 heeft dhr Vonk vol overtuiging ons koor gedirigeerd. Na deze periode heeft onze invaldirigent Marco Heusinkveld de directie overgenomen. Sinds november 2007 is hij onze vaste dirigent geworden. 
Hulp- en invaldirigenten heeft het ACM ook (gehad). Het meest in het oog springt hierbij de naam van Aaltenaar Gerrit Hartemink, vooral bekend als organist van de Gereformeerde kerk. Gerrit heeft ons tijdens vele repetities en optredens uit de brand geholpen. Momenteel is onze pianiste Yvonne Beeftink de eerste stand-in als de dirigent zich afmeldt. Waarvoor onze hartelijke dank.
Ook namen als de heer Debbink, Geert Hobé, Johan Lievers en Derk Heusinkveld mogen in dit rijtje niet onvermeld blijven. Mede dank zij hun inzet en bereidwilligheid om het dirigeerstokje ter hand te nemen, heeft het ACM nooit zonder dirigent gezeten.