Podium Aaltens Christelijk Mannenkoor

 

Podium Aaltens Christelijk Mannenkoor is te leen onder voorwaarden!

Het Mannenkoor heeft sinds kort de beschikking over een professioneel podium.

De mannen van het ACM zorgen voor:

  • Transport, brengen en halen
  • Opbouw/montage
  • Afbouw/demontage

Klik hier voor de opbouwmogelijkheden…

Algemene voorwaarden voor verhuur podium van het ACM te Aalten.

 

De verhuur van het podium geldt in principe voor één gebruiksdag. Meerdere dagen zijn mogelijk. Het podium zal één dag voor het gebruik per aanhangwagen worden gebracht en de dag erna worden opgehaald, tenzij anders is overeengekomen.
Onderverhuur is niet toegestaan.

De huurprijs bedraagt € 250.- per dag en voor extra dagen is € 100.- per dag verschuldigd.
Voor afstanden binnen een straal van 15 km vanaf Aalten (centrum) wordt geen km. vergoeding gevraagd. Voor afstanden die langer zijn wordt € 0.30 per km berekend.

Het opbouwen van het podium met de gemerkte onderdelen dient te geschieden
volgens bijgaande overzichtstekeningen en wordt door de huurder uitgevoerd.

Het opladen na afloop van het evenement van de onderdelen van het podium op de aanhangwagen wordt uitgevoerd door de huurder volgens bijgaand laadschema en in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de verhuurder. De huurder zorgt ervoor dat het podium bij het laden in dezelfde staat verkeert als bij levering.
Voor de tijd dat het podium onder beheer van de huurder valt is de huurder hiervoor verantwoordelijk. De verhuurder kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen en/of andere schadelijke gevolgen tijdens het gebruik van het podium.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/acmaalten.nl/httpdocs/wp-content/plugins/slideshow-ck-pro/slideshow-ck-pro.php on line 600

Voor meer informatie: